God SEO ( CEO )

Hos Kvalitets-SEO.dk bestræber vi os naturligvis altid på at lave god SEO optimering.
Det starter med en god dialog med kunden omkring  behov og forventninger, og derefter udarbejder vi en søgeordsanalyse,
som er grundlaget for god SEO optimering.

Derefter laver vi SEO tekster og implementerer dem på jeres hjemmeside. Såfremt I køber en SEO branding side hos os, så udarbejder vi
den sideløbende med, at vi laver SEO.

Vi sætter selvfølgelig SEO teksterne godt op efter Googles retningslinjer, og derefter laver vi ekstern linkbuilding og rapportering hver måned, så vi kan fremvise god SEO optimering.

Når man opsætter SEO tekster er det vigtigt man får sat de tekniske ting op, SEO titler og meta beskrivelser, H1 og H2 er meget vigtige elementer i SEO optimering.

Vi kører også en teknisk SEO analyse, så vi kan fange de fejl der allerede er på Jeres hjemmeside/shop. Ingen er fejlfrie og der er altid store eller små fejl der skal rettes. Når man laver en teknisk rapport er der typisk altid døde links, manglende meta beskrivelser eller duplikeret indhold. 

Dette er ting der bør rettes for at opnå de bedst mulige resultater på søgemaskinerne. Er der mange døde links på ens hjemmeside tillader søgemaskinerne dig f. eks ikke at få topplaceringer. 

Vi ønsker at leve for og af tilfredse kunder, og derfor har vi høje krav til vores ydelsers kvalitet og leverer altid produkter til konkurrencedygtige priser

Vi glæder os til at høre fra jer, så vi kan få en dialog om, hvordan vi får lavet god SEO optimering til jeres forretning.

Nogle søger også på CEO optimering når de vil finde SEO. En CEO er en direktør for en virksomhed, men hvis man er blevet ringet op ang. SEO optimering kan det være svært, at vide om det er CEO eller SEO der bliver sagt. 

Det vigtige er ikke hvordan man udtaler eller staver til SEO optimering, men at vi er klar på, at hjælpe Jeres virksomhed til tops på Google.

Shopping Basket

KONTAKT KVALITETS SEO.

Skal vi samarbejde og lave resultater?

Kvalitets SEO

Gratis Rapport

GRATIS RAPPORT.

Få din gratis rapport, udfyld venligst formen.