Google SEO - Onpage SEO

Onpage søgemaskineoptimering er den Google SEO man laver på sin egen hjemmeside,
således at siden lever op til Googles krav om blandt andet teknisk opsætning, indhold og meget andet.

Hvad er vigtigt når man laver Google SEO ?

Google SEO er og har været den bedste og billigste marketing de seneste 15 år.
Det som Google SEO drejer sig om er, at blive synlig på det organiske område på Google på de rigtige søgeord. Da kun 5% går på side 2 på Google er det derfor vigitgt, at man tilsidst ender på side 1, samt sørger for at ens sidetitler og metabskrivelser er så attraktive, at så mange som muligt klikker via Google SEO ind på jeres hjemmeside/webshop.

80% af dem klikker på Google SEO og 20% klikker på Google Ads, derfor siger man ofte, at SEO er 3-5 gange mere værd end Google ads.

Onpage SEO er bare et sted på vejen til gode Google placeringer

Der er mange steps der skal laves når man snakker søgemaskineoptimering på Google, men bare for at nævne et enkelt af dem, vil vi her fortælle mere om onpage SEO:

Onsite, onpage, kært barn har mange navne.  Men det er naturligvis SEO på hjemmeside eller webshoppen vi snakker om her. Onsite SEO går ud på, at optimere sin side så Google nemt kan læse hvad siden handler op.

Man fordre derfor Google med gode infomationer, man fortæller i sidetitlen hvad siden handler om, man laver relevante overskrifter ( h1, h2, h3 mm ) og man skriver ogås en relevant brødtekst omkring det man vil findes på.

Udover at Google bliver glad så kan de besøgende på siden også læse om Jeres kompetencer og ser hvad I kan tilbyde og Google vil belønne dig hvis du følger Googles retningslinier. Google har værktøjer som Google Analytics ( statistik program ) og Google Search Console. Den sidste bruger man også til at invitere Google forbi, hvis man har lavet en ny spændende artikler / landingsside.


Kontakt os hvis du vil vide hvordan vi som eksperter kan hjælpe dig med Google SEO og deriblandt onpage SEO.

Shopping Basket

Kvalitets SEO

Gratis Rapport

GRATIS RAPPORT.

Få din gratis rapport, udfyld venligst formen.

KONTAKT KVALITETS SEO.

Skal vi samarbejde og lave resultater?