Fantastiske Linkbuilding Priser

Hvad gavner Dansk linkbuilding ?

Det er lidt ligesom hvis du går i gågaden og der ligger 2 butikker ved siden af hinanden som sælger det samme.

Den ene butik er halvtom, og den anden er propfyldt… hvilken en er mest interessant for dig at gå ind i ?

Naturligvis den som er propfyldt, fordi du er nysgerrig

På samme måde fungerer Google. Jo flere gode links der peger på din hjemmeside, jo mere interessant synes Google at den er,
og derfor mener Google også at den fortjener en højere placering Google.

Lad os gøre Google opmærksom på hvor ”lækker” din hjemmeside er, med vores linkbuilding pakker så du kan få flere besøgende ind på den,
få flere henvendelser, som igen fører til flere ordrer.

(Læs evt. også om SEO priser)

Køb linkbuilding som abonnement

Med et linkbuilding abonnement fra Kvalitets SEO vil din hjemmesides værdi stige støt, og på en naturlig måde, hver eneste måned, fuldstændig som Google anbefaler det.

Vi laver 1 til 5 links (alt efter hvilken linkbuilding pakke du vælger) til din hjemmeside hver uge, fra andre hjemmesider med høj værdi. Når Google opdager at der konstant er flere og flere hjemmesider der henviser til din hjemmeside, vil de opfatte din hjemmeside som “værdifuld” og det vil helt naturligt gavne din hjemmesides placering I Googles søgeresultater.

                                                       Vælg mellem følgende linkbuilding priser som abonnement:

*Pris pr md. excl. moms - Min. 3 mdr. binding
betaling pr. kvartal.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OMKRING LINKBUILDING

Linkbuilding består både af interne links på din side, og eksterne links, altså links fra andre sider der peget på din side. Link building er en vigtigt del af SEO, og det skal laves korrekt, ellers risikerer du at det skader mere end det gavner.

Fordi at Google opfatter en side som andre linker til som værende vigtigere end sider ingen linker til. MEN linkbuilding skal være kvalitet, og ikke kvantitet.

Linkbuilding priser hænger ofte sammen med den kvalitet linksene har. Hos Kvalitets SEO laver udelukkende links af høj værdi. Du kan se vores priser her på siden.

Med et Dansk linkbuilding bureau er du oftest bedre stillet med hensyn til kvaliteten af de links du får. Samtidig kan et Dansk link building bureau skrive danske teskter/sætninger på specifikke Danske søgeord så de giver mening.

Det korte svar er ALLE.

Alle hjemmesider der vil gøre sig håb om at konkurrere på Google har brug for llinkbuilding, da det er en del af Googles algoritme der bestemmer hvor højt på Google din hjemmeside placeres i forhold til dine konkurrenter.

Ikke hvis det det er lavet ordentligt. Men satser man udelukkende på kvantitet, frem for kvalitet, så risikerer man den modsatte virkning, nemlig at man i stedet bliver straffet af Google

Her hos Kvalitets SEO laver vi udelukkende linkbuilding fra steder der har en høj DA. (Domain Authority). Du kan læse mere om DA hos marketing software firmaet MOZ som er de førende på området.

Til de links vi lavet bliver der typisk lavet en profil men der er ikke en masse tekst sammen med linket. Derfor også den meget lave pris. Vi ved andre tager kr. 3000 om måneden for 4-5 links med en masse tekst. Hos os får du en masse gode links istedet

Ja du kan komme med ønsker til hvilken søgeord vi skal fokusere på.

Hvis man laver en linkbuilding aftale, så fokusere vi på de landingssider hvor dine vigtigste søgeord er. Så vi laver også det man kalder deeplinks, hvor vi linker ned til undersider med dine valgte søgeord. Vi sammensætter altid løsningen efter kundens ønsker.

Alle har brug for gode links der peger på ens hjemmeside

Til dig som ikke er tilhænger af et abbonement har vi  som linkbuilding bureau
sammensat 2 kvalitets linkbuilding pakker, som du bør have!

DEN LILLE LINK BUILDING PAKKE

Den lille pakke indeholder 25 kvalitets links (høj domæne autoritet)

a kr. 199,- pr. stk

Samlet værdi kr. 4.975,-
Kampagne pris kun kr. 3.500,-

Denne pakke passer godt til små, og mellemstore virksomheder, med mindre hjemmesider. ( Mindre end 10 undersider )

DEN STORE LINK BUILDING PAKKE

Den store pakke indeholder 50 kvalitets links (25-92 domæne autoritet)

a kr. 149,- pr. stk

Samlet værdi kr. 6.705,-
Kampagne pris kun kr. 5.000,-

Denne pakke passer godt til store hjemmesider og webshops. 

Der bygges til 1 stk. domain. Ekstra domain kr. 500,- pr. stk.