Gør det selv – med hjælp fra SEO Bureau

  • Har du brug for SEO sparring? Så er vores gør-det-selv SEO en rigtig fin løsning, hvor vi hjælper dig i gang og løbende giver dig sparring, så du opnår bedre resultater på Google med din SEO.
  • Vi stiller vores ”All in One” software til rådighed, hvor du har et godt overblik over SEO, Google Ads, Google analytics, Google Search Console, Sociale Medier m.m. Med kun ét login til alt får du et fantastisk overblik og sparer masser af tid.
  • Du køber os til SEO sparring hver måned, men vi er naturligvis klar på, at vi bruger ekstra tid i opstarten, så vi kan få en god SEO start. Timer bliver noteret som et slags klippekort, der bliver brugt i bindingsperioden. Der kan naturligvis tilkøbes ekstra timer, hvis nødvendigt.
  • Vi starter ud med at lave en søgeordsanalyse sammen og finder de søgeord, du skal SEO optimere. Det er den allervigtigste disciplin at vælge de rigtige søgeord. Vi finder sammen de rigtige søgeord og snakker om antal af søgeord, du skal arbejde med, ud fra hvor meget tid du har til rådighed i din arbejdsuge.
  • Derefter laver du SEO tekster eller får en professionel tekstforfatter til at forfatte dine webtekster. Vi kan naturligvis også klare bestillingen af tekster for dig. Før vi bestiller teksterne, laver vi en strategi for, hvor teksterne skal ligge, og hvordan de evt. skal grupperes. Man kan godt have 2-3 søgeord med i samme tekst, hvis det giver god mening. Det er også vigtigt at kigge på strukturen på ens hjemmeside.
  • Når teksterne er skrevet, skal de implementeres på den rigtige tekniske måde med H1, H2, sidetitler og metabeskrivelser, url'er, og der skal udtænkes en strategi for intern linkbuilding. Dette er, hvad man kalder Onsite SEO.
  • Når alt Onsite SEO er rimeligt på plads, så starter ens eksterne linkbuilding ind til sit domæne og til sine undersider, men vi skal ikke glemme at bruge Google Seach Console, hvor vi fodrer den med sitemap og en Google crawling. Vi skal hjælpe dig med at få dette opsat, hvis du ikke allerede er i fuld gang. Du kan også købe os til at lave din linkbuilding.
  • Derudover kan vi i ”All in One” køre en SEO teknisk rapport, så vi kan se, hvad du yderligere skal arbejde med. Denne rapport måler på, hvad du tekstmæssigt kan gøre i form af sidetitler, metabeskrivelser, ødelagte links (broken links), og dobbelt indhold (double content ). Dette er vigtige parameter i forhold til Google SEO.
  • I denne gør-det-selv løsning får du løbende professionel sparring, når du har brug for det, og lærer på den måde, hvordan du skal vedligeholde din SEO og opnå god synlighed på Google. Vi kan hjælpe dig med lokal SEO eller SEO i hele Danmark. SEO arbejde er en langsigtet strategi, men har efter vores mening været den bedste og billigste markedsføring de seneste 15 år.
Shopping Basket

KONTAKT KVALITETS SEO.

Skal vi samarbejde og lave resultater?

Kvalitets SEO

Gratis Rapport

GRATIS RAPPORT.

Få din gratis rapport, udfyld venligst formen.