SEO PÅ WEBSHOP

Her kan du læse lidt om webshop SEO, hvorfor SEO er så vigtigt, og hvordan vi kan hjælpe dig.

SEO på din webshop er et “must” hvis du vil overleve.

At lave SEO på en webshop er altid spændende. At få de rigtige kunder ind på sin shop og få flere ordre via organisk SEO er klart den bedste og billigste marketing man kan få.

Vi arbejder på mange forskellige typer webshop , det kan være WooCommerce, Dandomain, Prestashop, shopify, Magento og mange mange flere .

Man kan lave SEO på stort set all webshop undtagen hvis du har en gammel webshop der ikke er blevet opdateret i mange år, så kan det skabe problemer med load hastigheder og andre tekniske problemer.

Når man laver SEO på en webshop så kræver det et godt overblik, for der er sikkert mange undersider og produkter og typisk også mange gode søgeord man vil findes på. Ligesom når man laver SEO på en hjemmeside så starter men også ud med en søgeordsanalyse når man skal lave SEO på Webshop.

Når søgeord er valgt laver man så den vigtige strategi, hvor man ønsker at placere sine søgeord. Nogle søgeord giver selv sig hvis det er et produkt andre gerne skal søgeord ind på en kategori siden eller en underside. Her er det en god ide at tjekke ud, hvad Jeres konkurrenter har gjort og også kigge på hvor mange ord SEO tekster de har lavet i forhold til hvor meget tekst I har på jeres egen side.

Det er svært at slå nogle konkurrenter på Google med 500 ords tekster hvis konkurrenter f. Eks har 6000 ord om gule gummistøvler. Google elsker tekst og vægter sider bla. På godt indhold og derfor skal du også være minimum på højde med dine konkurrenter når vi snakker om gode tekster på din Webshop.

Der er mange ting der skal tages højde for ikke mindst jeres kunders rejse igennem jeres webshop, så de ender i jeres varekurv. Jo flere relevante vi kan få ind på Jeres webshop jo flere kunder kan du få.

Hvis du kunne tænke dig at få en uforpligtende samtale med os så kontakt os her på hjemmesiden i dag.

 

Shopping Basket

Kvalitets SEO

Gratis Rapport

GRATIS RAPPORT.

Få din gratis rapport, udfyld venligst formen.

KONTAKT KVALITETS SEO.

Skal vi samarbejde og lave resultater?