Spring til indhold

Bestil online og spar Kr. 500 pr. måned

Bestil Nu Tlf. 36 95 31 41

Vi har siden år 2010 vedligeholdt Google annoncer, også kaldet Google Ads, eller AdWords, for Danske virksomheder

Og det med stor succes. Hver eneste dag får vi bedre klik priser og bedre priser for vores kunder og skaber mer omsætning i deres webshop eller på deres hjemmeside.

Vi betegner os selv som Ads konsulenter, og Google annonce eksperter. Vi arbejder naturligvis også med gode SEO priser og Google analytics. Vi tilbyder Google annoncer til din webshop og hjemmesider.

Der er rigtig mange fordele ved Google ads og så er det også super fleksible mht. budget, geografi, søgeord og meget mere.

Google ads giver dig hurtigt trafik fra dem, som søger dine kompetencer på Google og jo flere af de rigtige brugere som lander ind på din hjemmeside / webshop jo flere kunder får du også.

Hvis du gerne vil have et kreativt og dygtigt bureau til at hjælper dig, så kontakt os for en uforpligtende dialog og tilbud.

Ring mig op

Bliv Ringet Op SEO/Ads
Jeg er interesseret i:

Generelt information omkring Google annoncer

Google annoncer er en online annonceringstjeneste, der giver virksomheder mulighed for at vise annoncer i Google søgeresultater og på Google-partnerens hjemmesider.

Det er en nem måde at nå ud til en målgruppe, der er interesseret i det, man har at tilbyde. Det er også en effektiv måde at øge synligheden af ens brand, øge trafikken til hjemmesiden og øge salget.

Google annoncer fungerer ved, at virksomhederne vælger nøgleord, som de vil annoncere for, og så vises annoncerne, når brugeren søger efter de valgte nøgleord. Annoncøren betaler kun, når en bruger klikker på annoncen. Dette kaldes også for betalt søgning.

Det er også muligt at vise annoncer på Google Display Network, som er et netværk af hjemmesider, der har valgt at vise Google annoncer. Dette giver mulighed for at nå ud til en bredere målgruppe og øge brand kendskabet.

Google annoncer har flere forskellige annoncetyper, såsom søgeannoncer, display annoncer, videoannoncer og shoppingannoncer. Dette giver virksomhederne mulighed for at vælge den annoncetype, der passer bedst til deres mål og budskab.

Det er også muligt at målrette annoncerne til specifikke målgrupper ved hjælp af f.eks. aldersgruppe, køn og geografisk placering. Dette gør det muligt at få mest muligt ud af annoncerne og øge konverteringsraten.

Google annoncer har et nemt at bruge interface, hvor man kan oprette og administrere annoncer, se statistikker og justere budgettet. Det er også muligt at få professionel hjælp fra Google annoncer eksperter.

I alt er Google annoncer en effektiv og nem måde for virksomheder at øge synligheden og skaffe nye kunder. Det giver mulighed for at nå ud til en specifik målgruppe og øge konverteringsraten.

Ofte stillede spørgsmål om Google annoncer

Google annoncer er en online annoncering platform, der giver virksomheder mulighed for at vise deres annoncer på Google søgeresultater og andre websteder.

Google annoncer fungerer ved at vise annoncer til relevante brugere baseret på deres søgehistorik og andre faktorer. Annoncører betaler kun, når en bruger klikker på deres annonce.

Google annoncer giver virksomheder mulighed for at nå ud til en målrettet publikum, øge deres online synlighed og øge trafik til deres websted, hvilket kan føre til mere forretning.

Fordelene ved Google annoncer inkluderer en stor brugerbase, målrettet annoncering, øget synlighed og muligheden for at måle annoncernes effektivitet.

Prisen for at annoncere på Google afhænger af en række faktorer, såsom annoncens placering, målgruppe og konkurrence. Annoncører kan vælge at betale per klik eller per visning.

Du kan oprette en Google annoncekampagne ved at oprette en konto på Google Ads, vælge dit mål for annoncen, oprette en annonce og vælge din budget og målgruppe.

Når du laver en Google annonce, bør du overveje din målgruppe, dit budskab, dit budget og hvor annoncen skal vises. Du bør også måle annoncens effektivitet og justere din strategi efter behov.