Skip to content

Halver din SEO og Google Ads udgift med os

Træt af høje priser for SEO og Google Ads? Hos Kvalitets SEO matcher vi din nuværende SEO og Adwords løsning til HALV PRIS!

Hvordan fungerer det?

Det er simpelt: Hvis du betaler minimum kr. 2.000,- ex. moms pr. måned hos en anden leverandør, tilbyder vi den samme service for halvdelen af prisen. Det betyder at en service, der koster dig kr. 2.000,- nu kun vil koste kr. 1.000,- hos os.

Betaler du kr. 15.000,- i dag pr. måned hos anden leverandør, så er vores pris kr. 7.500,- osv.

Du er naturligvis velkommen til at ansøge selvom du pt. betaler under kr. 2.000,- Så vil du dog modtaget et tilbud på vores minimums pris som er kr. 1.000,-

Hvorfor vælge os?

  • 18 års erfaring: Vi kender Google indgående og er certificerede Google-partnere.
  • Ingen binding: Vi binder dig ikke med lange kontrakter.
  • Specialiserede eksperter: Vores team består af dedikerede SEO- og Google Ads specialister.
  • Gennemsigtighed og værdi: Vi mener, at mange danske SEO bureauer tager overpriser – men vi ønsker at leve af, og for, tilfredse kunder.

Sådan kommer du i gang

Udfyld formularen nedenfor for et uforpligtende tilbud. Vores team vil hurtigt vurdere din situation og komme tilbage med et skræddersyet tilbud. Hvis du leder efter en billig, men effektiv løsning, er dette din chance!

Skynd dig – dette tilbud er tidsbegrænset!

Vi har kun et begrænset antal timer til rådighed til disse eksklusive priser. Ansøg nu for at sikre din plads og begynde at spare på dine SEO- og Google Ads udgifter.

Ansøg om SEO/Google Ads tilbud

Ansøg om SEO/Google Ads tilbud

Det siger vores kunder:

Per-Knudtzon
Per Knudtzon Cargo Kid

Vores omsætning steg 30% på 5 måneder…

Vores omsætning steg 30% på 5 måneder primært pga.en AdWords generering på over 13 gange pengene igen, og en SEO synlighed på over 80%. Ydermere har de professionel videoanimation, som simpelt og informativt har formidlet min forretningsmodel og de produkter, som jeg tilbyder.Med andre ord er samarbejdet med Marketing Manager en rigtig god investering, hvor man får hvad man betaler for. Derfor anbefaler jeg dem med kundetilfredshed i top


Kim-Hovgaard
Kim Hovgaard Casa Nordic

Er super tilfreds

Efter blot et par uger var det tydeligt forbedring på mine placeringer på Google – Super arbejde med SEO, og Kim er professionel og altid hurtig til at vende tilbage på mine henvendelser… Kan klart anbefales


Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe på Tlf. 3695 3141 inden du bestiller, hvis du har spørgsmål, eller er i tvivl om noget.