Skip to content
Kim Thrane

En langsigtet strategi.

Kim Thrane, stifteren af kvalitets-seo.dk som er en del af Marketing Manager, ønsker at intensivere indsatsen på kundefordele, således at kvalitets-seo.dk kunder kan opretholde en bæredygtig og langsigtet strategi omkring online markedsføring.

Se dét er hvad vi kalder en ægte win-win situation for alle ombord.

Baggrund og Vision

Direktør Kim Thrane startede Marketing Manager i 2010, og fra kun at være ham selv er Marketing Manager i dag et ekspansiv marketing og SEO firma.

Kim Thrane havde til start et ønske om at starte en virksomhed, hvor professionelle web løsninger var i højsædet, og en tæt kundekontakt var en selvfølge.

Han var meget bevidst om, hvilken strategi der skulle følges, og visionen lå også fast:

Marketing Manager ønsker at leve for og af tilfredse kunder. Dette afspejler vores valg af produkter, service, kvalitet, og ikke mindste SEO priser.

I CV’et for Kim Thrane ses der mere end 15 års erfaring inden for produktion og salg af hjemmesider og webshops

Kvalitets SEO. Kunder

  1. Hos Marketing Manager har vi fokus på sund fornuft og tilfredse kunder. Det er i vores optik sund fornuft at have tilfredse kunder, for når kunderne er tilfredse, er vi det også.
  2. Vi prioriterer løbende kontakt til vores kunder, så vi er up to date med eksisterende og fremtidige behov og ønsker – det er nemlig alfa omega for at kunne lave en god løsning, der passer til den enkelte virksomhed.
  3. Dette er én af grundene til, at vi hos Marketing Manager har valgt at have både en sælger og en projektleder tilknyttet den enkelte kunde. Det er ressourcekrævende, men vi tror på, at det betaler sig i sidste ende.

Firma information

Kvalitets-seo.dk – en del af Marketing Manager

Adresse: Falen 61, 5000 Odense C, Denmark

Telefon: +45 32 20 60 30

CVR-nr: 32971199

Bank: Sparekassen Fyn

Konto: 08280002870681

Ejer: Kim Thrane

Mobil: 36953141

Mail: info@kvalitets-seo.dk

Kontakt Os

Kontakt os siden
Mulighed
Mulighed
Tid