Skip to content
Trust-pilot-ratings
Kim-Hovgaard
Kim Hovgaard Casa Nordic

Er super tilfreds

Efter blot et par uger var det tydeligt forbedring på mine placeringer på Google – Super arbejde med SEO, og Kim er professionel og altid hurtig til at vende tilbage på mine henvendelser… Kan klart anbefales

Anja-Lund
Anja Lund Cavendilux

Marketing manager leverer en super…

Marketing Manager leverer en super service, hurtig opfølgning, kompetent sparring og i det hele taget en virkelig behagelig oplevelse at samarbejde med dem.

Vicki-Damgaard
Vicki Damgård-Schmidt Dekoria Skandinavien A/S

Vi har I flere år benyttet…

Vi har i flere år benyttet MarketingManager til linkbuilding til vores shops i hele Skandinavien. Samarbejdet er uhøjtideligt og problemfrit og Kim hjælper også gerne ved andre spørgsmål SEO relateret.

Kim-Vorsholt
Kim Vorsholt KilTech ApS

Da vi søgte et firma til at forbedre…

Da vi søgte et firma til at forbedre vores hjemmeside samt tilkoble SEO og adwords valgte vi Marketing Manager. Lige fra starten var de gode til at lytte og forstå vores behov. Igennem hele processen har der været god og proff kommunikation. De vender tilbage meget hurtigt hvilket har stor betydning. Kan kun varmt anbefale Marketing Manager.

Poul-Erik
Poul Erik Zealand Packaging

Marketing manager fangede mine ønsker…

Marketing Manager fangede mine ønsker og behov efter en kort samtale, og allerede efter et par dage lå første udkast til en ny hjemmeside klar !

Nikolaj
Nikolaj Nørup Sostack Online IT Support

Marketing manager satte sig ind I mine…

Marketing Manager satte sig ind i mine behov, lavede en fyldestgørende analyse for bedre at kunne rådgive mig og implementere efterfølgende det nødvendige for at jeg kunne lykkes med min forretning.Stor anbefaling herfra.

Per-Knudtzon
Per Knudtzon Cargo Kid

Vores omsætning steg 30% på 5 måneder…

Vores omsætning steg 30% på 5 måneder primært pga.en AdWords generering på over 13 gange pengene igen, og en SEO synlighed på over 80%. Ydermere har de professionel videoanimation, som simpelt og informativt har formidlet min forretningsmodel og de produkter, som jeg tilbyder.Med andre ord er samarbejdet med Marketing Manager en rigtig god investering, hvor man får hvad man betaler for. Derfor anbefaler jeg dem med kundetilfredshed i top