Spring til indhold

Bestil online og spar Kr. 500 pr. måned

Bestil Nu Tlf. 36 95 31 41

Vi giver altid god rådgivning i SEO.

Jeg besøgte en gang en stor IT virksomhed i Århus, hvis SEO firma, i 4 år havde arbejdet med 45 søgeord. De havde skrevet disse søgeord på hjemmesiden, i deres blog og andre steder.

Jeg spurgte om jeg måtte se listen med søgeord og det måtte jeg godt og da jeg så listen kunne jeg med det samme se at den var helt galt. Det var meget lange sætninger og det lignede ikke ved første øjekast at det var gode søgeord.

Men selv med 15 års erfaring omkring søgeordsanalyse kan jeg heller ikke gætte mig til hvor mange søgninger et ord eller sætning har på Google ved bare at kigge på det.

Så jeg spurgte om jeg måtte tage de 45 sætninger med og lave en analyse på dem og vende tilbage med om det var gode eller dårlige søgeord og det fik jeg lov til.

Ring mig op

Bliv Ringet Op omkring SEO
Jeg er interesseret i:

Min analyse/rådgivning i SEO viste sig at være godt for kunden

Fordi 42 ud af 45 søgeord var der 0 søgninger på Google.dk pr. Måned.

Dvs. At denne store IT virksomhed i 4 år havde siddet og skrevet disse søgeords sætninger, men ligegyldigt om de var nr. 1 på Google ville det ikke give nogle kunder fordi ingen søgte præcist på den måde som de selv troede.

Derfor skal man aldrig gætte sig til søgeord, men i stedet lave en analyse, Det er god SEO Service.

Sørg derfor for at finde kompetent SEO service, allerede inden du begynder på opgaven.

søgemaskineoptimering

Vi tilbyder SEO service til små og mellemstore virksomheder

Virksomheder der ønsker sikre resultater inden for en overskuelig tidsramme.

Vores SEO rådgivning vil altid være 100% ærlig, og vi vil altid kun anbefale det der er bedst for vores kunder. Vi lever af vores kvalitets SEO, samt af vores tilfredse kunder, som bliver hos os pga. den SEO rådgivning, og den SEO service, vi tilbyder dem.

SEO service kan være alt fra sparring omkring dit næste store projekt til selve SEO arbejdet, der sikrer dig onlinesynlighed og flere kunder. Uanset hvilken form for SEO rådgivning du mangler, så tøv ikke med at kontakte os i dag.

Så får du med det samme en af vores dygtige og imødekommende SEO konsulenter i røret, til en snak om hvordan Kvalitets SEO kan hjælpe din virksomhed med søgemaskineoptimering.

Vi elsker at hjælpe og rådgive virksomheder og har også stor erfaring.

Ofte stillede spørgsmål om SEO rådgivning

SEO rådgivning er en type rådgivning, der hjælper med at forbedre en hjemmesides synlighed på søgemaskiner, såsom Google.

SEO rådgivning er vigtig, fordi det kan hjælpe din virksomheds hjemmeside med at blive fundet af potentielle kunder ved at opnå højere placeringer på søgemaskiner.

SEO rådgivning kan hjælpe din virksomhed ved at identificere og fikse tekniske fejl på hjemmesiden, forbedre indholdet for søgemaskiner og opbygge en stærk backlink-profil.

Prisen for SEO-rådgivning varierer afhængigt af virksomhedens størrelse og behov.

Det tager typisk mellem 3 og 6 måneder at se resultater fra SEO rådgivning, afhængigt af virksomhedens størrelse og konkurrence.