SEO Flex er den perfekte og mest fleksible løsning der findes.

Hvad koster SEO?

Mange spørger til priser på søgemaskineoptimering og SEO.

Det er egentlig ikke så kompliceret endda – man skal
blot finde ud af, hvad sværhedsgraden er på den SEO, du skal have lavet. Så kan man hurtigt finde ud af, hvad SEO koster.

Hvis man ønsker at lave SEO lokalt, så har vi en løsning, der passer hertil. Den starter fra kr. 1000 pr. måned for 5 søgeord.

Vores SEO landsdækkende starter fra kr. 1.750, ligeledes for 5 søgeord. 

Vores store løsning, hvor du lejer Vores SEO ekspert 1 fast dag om ugen koster kr. 10.000 pr. måned. Men der er også ubegrænset søgeord med i løsningen.

Hvad koster SEO når man vil gøre det selv ? . Vores mening er at det koster alt for meget, at gøre det selv fordi man ikke laver SEO på fuld tid som vi gør. Man bliver aldrig SEO specialist og derfor bruger man typisk 3-4 gange så meget tid til at lave god SEO optimering.

Vi tilbyder istedet en spændende gør det selv – me hjælp løsning. Hvor du får os som fast sparringspartner, men du udfører opgaverne selv. 

Du kan også købe Vores SEO klippekort, hvor vi ligeledes kan yde dig professionel SEO sparing.

SEO pris 

Du kan se alle vores SEO priser på søgemaskineoptimering i vores menu.

Nysgerrig på pris på SEO optimering? Du kunne næsten ligeså godt have spurgt til prisen på en bil, det er nemlig meget individuelt. 

Der er mange forskellige modeller til mange forskellige priser. Sådan er det også med SEO priser. Der findes mange leverandører og mange måder at lave SEO på og derfor er priserne også meget forskellige.

Hos Kvalitets-SEO.dk har vi lagt vores priser frem. Under løsninger i menuen har vi SEO pakker til virksomheder, der vil findes lokalt, og vi har en landsdækkende SEO løsning, som dækker hele Danmark. Det kunne være en webshop der gerne vil findes i hele Danmark.

Udover disse 2 løsninger har vi også den store løsning vi kalder Lej en SEO ekspert, samt SEO klippekort, Vores spændende SEO software, og Vores gør det selv løsning – med hjælp.

Optimering af SEO kræver ekspertviden, og det kræver en seriøs og dedikeret samarbejdspartner der brænder for SEO og det gør vi. Vi elsker at arbejde med SEO og fremvise de flotte resultater vi fremskaffer for Vores kunder. Det kan du også læse under SEO arbejde.

Da vi har flyttet Vores kontor til Filippinerne har vi lavere personale omkostninger og det betyder flere SEO timer til dig og bedre resultater. Det betyder, at når du sammenligner Vores søgemaskineoptimering pris med andre, så gang bare arbejdstimer med 2, for vi arbejder dobbelt så meget som konkurrenten for samme pris.

Når man kigger SEO optimering priser bør man også kigge på SEO timer og så kan man se, at Kvalitets-SEO.dk levere høj kvalitet til konkurrence dygtige priser.

Kontakt os endelig for en uforpligtende samtale, så du kan se, om der er kemi ved første kald.

 

Tilbud på søgemaskineoptimering.

 Hvis du har svært ved at vælge mellem de mange SEO tilbud derude, så slå dig ned hos os. Vi er et rigtigt online marketing bureau

Her er kvalitet og godt samarbejde centrale værdier, og vi skræddersyr gerne et SEO tilbud, der passer til dit budget og dine behov. Det er ikke sikkert, at du har behov for hjælp til alle aspekter af SEO, men vi zoomer også gerne ind på eksempelvis SEO tekster eller linkbuilding.

Så sammensætter vi dit SEO tilbud, så det omfatter arbejdet med netop det, der halter i dit samlede arbejde med søgeoptimering. Der går ikke længe, før du kan begynde at se resultaterne af din investering.

Hvis du har brug for hjælp til priser, så skriv eller ring endelig til os.

Shopping Basket

KONTAKT KVALITETS SEO.

Skal vi samarbejde og lave resultater?

Kvalitets SEO

Gratis Rapport

GRATIS RAPPORT.

Få din gratis rapport, udfyld venligst formen.