Spring til indhold

Bestil online og spar Kr. 500 pr. måned

Bestil Nu Tlf. 36 95 31 41

Hvis man ønsker at lave søgesætninger kan man måske nøjes med under 10 timers SEO pr. måned. Det kunne være søgesætninger til en hjemmeside der dækker hele Danmark eller en lokal håndværker der vil findes i et bestemt område.

Har man en landsdækkende virksomhed, som gerne vil findes på konkurrencemæssige svære søgeord, så skal man op på minimum 15 timer om måneden Det er uhørt billigt SEO at vi tilbyder her hos Kvalitets SEO.

Hvad er vores SEO priser?

Her kan du se et par eksempler på hvad SEO koster hos os:

7,5 time pr. måned kun kr. 3000,- + moms

15 timer om måneden kun kr. 5.000,- + moms

22,5 timer om måneden kun kr. 6.500,- + moms

30 timer om måneden kun kr. 8.000,- + moms

seo priser

Ring mig op

Bliv Ringet Op omkring SEO
Jeg er interesseret i:

Hvad er den rigtige SEO optimering pris?

Hvad koster SEO når man vil gøre det selv? Vores mening er at det koster alt for meget, at gøre det selv fordi man ikke laver SEO på fuld tid som vi gør. Man bliver aldrig SEO specialist og derfor bruger man typisk 3-4 gange så meget tid til at lave god SEO optimering. Det bliver helt sikkert mere end kr. 200 i timen.

SEO FLEX Løsning , den med garanti billigste SEO løsning i Danmark.

 • Søgeordsanalyse
 • Implementering af SEO tekster
 • Metabeskrivelse på SEO sider
 • Intern linkbuilding
 • Løbende ekstern linkbuilding
 • Synlighedsrapport hver måned
 • Oprettelse af Google Analytics
 • Fast kontaktperson
 • Excl. professionel tekstforfatning

SEO Flex er den perfekte og mest fleksible løsning der findes. Sidst på måneden kan du nedgradere eller opgradere din løsning til mindre eller flere timer. Dette gøres skriftligt til kim@kvalitets-seo.dk.

SEO Eller Google Ads på: Klippekort

Klippekort er til dig som ikke ønsker en binding, men som løbende har brug for hjælp til SEO eller Google Ads.

Vi har 20, 30 , 50 og 100 timers klippekort.

Der er ingen udløbsdato på vores klippekort og du kan bruge dem til blandet vores SEO konsulent, og til Google Ads. Vi er Google partner så du er i sikre hænder.

Klippekort til Google Ads kan b.la. bruges til

 • Vedligehold af søge, display og shopping kampagner
 • Oprettelse af nye annoncer samt tekster
 • Optimering af din eksisterende Google Ads konto

Hvad koster SEO? og hvorfor er der så forskellige priser på SEO?

Nysgerrig på pris på SEO optimering? Du kunne næsten ligeså godt have spurgt til prisen på en bil, det er nemlig meget individuelt.

Der er mange forskellige modeller til mange forskellige priser. Sådan er det også med SEO priser. Der findes mange leverandører og mange måder at lave SEO på og derfor er priserne også meget forskellige.

Hos Kvalitets-SEO.dk har vi lagt vores priser frem. Vi SEO løsninger til virksomheder, der vil findes lokalt, og vi har en landsdækkende SEO løsning, som dækker hele Danmark. Det kunne være en webshop der gerne vil findes i hele Danmark.

Udover disse 2 løsninger har vi også den store løsning vi kalder Lej en SEO ekspert, samt SEO klippekort

Optimering af SEO kræver ekspertviden, og det kræver en seriøs og dedikeret samarbejdspartner der brænder for SEO og det gør vi. Vi elsker at arbejde med SEO og fremvise de flotte resultater vi fremskaffer for Vores kunder. Det kan du også læse under SEO arbejde.

Da vi har flyttet Vores kontor til Filippinerne har vi lavere personale omkostninger og det betyder flere SEO timer til dig og bedre resultater. Det betyder, at når du sammenligner Vores søgemaskineoptimering pris med andre, så gang bare arbejdstimer med 2, for vi arbejder dobbelt så meget som konkurrenten for samme pris.

Når man kigger SEO optimering priser bør man også kigge på SEO timer og så kan man se, at Kvalitets-SEO.dk levere høj kvalitet til konkurrence dygtige priser.

Kontakt os endelig for en uforpligtende samtale.

Hvis du har svært ved at vælge mellem de mange SEO tilbud derude, så slå dig ned hos os. Vi er et rigtigt online marketing bureau

Forskellige SEO løsninger kræver naturligt nok også forskellige SEO tilbud.

Her er kvalitet og godt samarbejde centrale værdier, og vi skræddersyr gerne et SEO tilbud, der passer til dit budget og dine behov. Det er ikke sikkert, at du har behov for hjælp til alle aspekter af SEO, men vi zoomer også gerne ind på eksempelvis SEO tekster eller linkbuilding.

Så sammensætter vi dit SEO tilbud, så det omfatter arbejdet med netop det, der halter i dit samlede arbejde med søgeoptimering. Der går ikke længe, før du kan begynde at se resultaterne af din investering.

Hvis du har brug for hjælp til priser, så skriv eller ring endelig til os.

Køb SEO og bliv vist først på Google. Er det overhovedet muligt?

Det korte svar er nej. Google sælger ikke positioner i organiske søgeresultater. De ville ikke være meget “organiske”, hvis du kunne købe dem, ville de? Måden at klatre op ad stigen til toppen af organiske søgeresultater er ved at købe SEO, som ifølge Google er en kombination af masser af faktorer, hvor den vigtigste er overlegent indhold, der giver værdi til læseren sammen med en fantastisk bruger oplevelse. Og masser af links af høj kvalitet, der peger på dine indholdssider.

Løsningen er: Køb SEO optimering af din hjemmeside.

De fleste små og mellemstore virksomheder har ikke ekspertisen internt, og de er ikke villige eller i stand til at investere i fuldtids SEO eksperter. Det er her, vi som marketingbureau kommer ind i billedet. Vi kan skabe dit indhold, og lave din SEO  for meget mindre, end det ville koste dig at gøre det internt.

Så kan du købe  dig til den første side på Google? Ikke med garanti, men ved at købe SEO og markedsføring hos os, har du en god chance. Hvis du gerne vil vide mere om, hvordan du forbedrer din hjemmeside for at tiltrække flere besøgende og generere flere kunder, så kontakt os nu.

En SEO optimering pris der er til at betale.

Uanset hvilken af vores SEO løsninger du vælger, er du altid sikker på at få en pris der er til at betale. De eksisterende kunder i vores SEO firma spænder så vidt at vi også er i stand til at give dig det rette SEO tilbud, på den SEO løsning der passer til dit firma, uanset hvor simpel, eller omfangsrig din hjemmeside, og de søgeord du gerne vil findes på måtte være.

Du får altid et fair SEO tilbud hos os.

Hvis du er ny kunde, på jagt efter et SEO tilbud, skal du blot fortælle os lidt om din virksomhed, hvilke ord, og hvor mange ord du ønsker at blive fundet på, så vil du med garanti modtage et fair SEO tilbud fra os umiddelbart lige efter samtalen.

Brug knappen herunder for at kontakte os for at høre om priser på søgemaskineroptimering, og for at modtage et tilbud på netop den SEO løsning der passer til dit behov.

Vi glæder os til at høre fra dig, og ser frem til et evt. langt og successfuldt samarbejde for begge parter.

Det mest effektive Markedsføringsbudget

Dit markedsføringsbudget er en vigtig post for din virksomhed.
Bruger du det ikke effektivt, opnår du ikke den onlinesynlighed, der er så vigtig for at tiltrække flere kunder.

Læg trygt dit markedsføringsbudget i vores hænder. Vi ved, at små og mellemstore virksomheder har brug for at se værdi for hver eneste krone i markedsføringsbudgettet, og derfor har vi gjort det til vores speciale at udføre intelligent og effektiv SEO.

Som det SEO bureau vi er, så brænder vi for resultater bådet på Google og på bundlinjen.

Vi har mange års erfaring med forskelligartede kunder, og vi ved, hvordan vi skal få pengene til at arbejde for dig. Husk derfor at tænke vores dygtige SEO konsulenter ind, næste gang du lægger budget for din markedsføring.

Hvad er et markedsføringsbudget?

Nu skal vi tale lidt om markedsføringsbudgetter. Et markedsføringsbudget er nemlig en vigtig del af en hvilken som helst virksomhed, lige meget om der er tale om en lille håndværker i en enkeltmandsvirksomhed, et stort VVS firma, der dækker hele landet eller en Vores eget online marketing bureau Marketing Manager

Ligesom med de fleste andre ting, der omhandler økonomi, er det vigtigt at man danner sig et overblik over det komplette budget. Derfor skal du både vide hvor meget du omsætter for, hvad dit overskud er, og selvfølgelig hvor mange penge du har til marketing.

Der er forskel på firmaers markedsføringsbudget

Det er forskelligt fra firma til firma hvor stort et marketingbudget, det er forsvarligt at arbejde med, En håndværker kan måske afsætte mellem og 5000 og 10.000 kroner til lokal god markedsføring, men det vil ofte betyde, at der så skal trækkes omkring 50.000 kroner ind igen.
50.000 kroner kan måske lyde af meget, men når der også skal betales bil, telefon, internet, forsikring og løn, så løber det hurtigt op. Hvis der ligeledes er tale om en håndværkstype, der er meget sæsonbetonet, så kan beløbet næsten  fordobles, fordi der jo også skal vejes op for de måneder, hvor der ikke er noget arbejde.

Det afhænger af forretningstypen

Den bedste måde at opsætte et marketingsbudget på, er at opsætte det efter forretningstypen. Eksempelvis har jeg selv en abonnementsforretning, hvor investeringen i en ny kunde kan være ret stor, fordi det ikke er en her og nu indtjening jeg er på jagt efter.
Hvis jeg bruger 10.000 kroner på Facebookannoncer, kan jeg være ret tilfreds med at der tegnes abonnementer for det samme beløb, fordi det jo er kunder, der kommer til at betale det beløb flere gange. Så selvom der ikke er nogen synlig indtjening den første måned, så er den der næste måned og måneden efter igen.

Det handler om forventninger

Derfor er det nødvendigt at se på, hvor mange kunder man forventer at få tilbage for sit investerede budget. En håndværker der laver tage, skal måske kun bruge en enkelt kunde, for at en investering i marketing på 10.000 kroner har været succesfuld, fordi det koster over 100.000 kroner at få lagt et nyt tag, imens en elektriker ofte skal bruge flere kunder per investering, fordi det ikke er lige så dyrt at få ordnet strømmen.
Derfor er det en god idé at kende sin gennemsnitsordre, for på den måde er det nemmere at sætte en realistisk forventning til, hvor mange kunder man har brug for, for at gøre marketinginvesteringen rentabel.
Og så er det selvfølgelig godt at sørge for, at de kunder man trækker ind via annoncer, bliver glade for det arbejde man laver. For på den måde kan de blive tilbagevendende kunder, og så kan den originale investering på 10.000 kroner pludselig ende med at kaste endnu flere penge af sig.

Ofte stillede spørgsmål omkring SEO priser

En typisk SEO-pris varierer afhængigt af størrelsen og kompleksiteten af ​​et website, samt mål og budget. Priserne kan variere fra få tusinde kroner om måneden til flere tusinde kroner om måneden.

En SEO-pakke kan omfatte en række tjenester, såsom søgemaskineoptimering, teknisk SEO, indholdsoptimering, linkbuilding, analyse og rapportering.

Resultaterne af SEO kan variere afhængigt af en række faktorer, herunder konkurrence, mål og budget. Generelt tager det mellem 3 til 6 måneder at se de første resultater, men det kan tage op til et år for at se fulde resultater.

Professional SEO giver dig adgang til erfaring, viden og værktøjer, som du muligvis ikke har. Det garanterer også resultater, mens selvledelse kan resultere i fejl og manglende resultater.

Den største fordel ved at investere i SEO er at få en højere rangering i søgemaskiner, hvilket resulterer i øget synlighed, trafik og omsætning til dit website.