Spring til indhold

Bestil online og spar Kr. 500 pr. måned

Bestil Nu Tlf. 36 95 31 41

Der er forskellige former for gratis SEO analyse, du kan vælge imellem

– Teknisk analyse af hjemmeside ( gratis SEO analyse )
– Søgeordsanalyse ( søgeord )

Hvis du vælger en teknisk analyse, kigger vi på teknikken på din hjemmeside.
Det kunne være din loadspeed, også kaldet load hastighed. Det er vigtigt for Google og din hjemmesides brugere, at hjemmesiden åbner hurtigt op. Ellers mister man allerede der kunder til sine konkurrenter, og man mister også placeringer på Google og kan blive straffet på sin Google Ads.

Bestil gratis SEO analyse:

Bestil gratis analyse
Hvilken gratis analyse er du interesseret i?

Teknisk SEO analyse

Under teknisk analyse finder vi broken links også kaldt døde links. Altså links som er døde, typisk fordi siden man linker til ikke længere eksistere. Det kan være svært at holde styr på alle links og alle sider og derfor kommer der nemt døde links, hvis man har en aktiv hjemmeside eller webshop. Det kaldes intern linkbuilding når man laver interne links på ens hjemmeside.

Under teknik finder vi også manglende sidetitler, manglende meta beskrivelser, duplikeret indhold, manglende sitemap og meget mere. Får man styr på sin teknik på hjemmesiden eller webshop, så får man også mere synlighed på søgemaskinerne, derfor er det så vigtigt med en SEO analyse

Hvorfor hedder det en SEO analyse?

Det er jo en analyse af hjemmeside man laver.  Hjemmesiden danner grundlag for og det kan betale sig, at lave SEO på hjemmesiden.  Nu bruger de fleste Danske virksomheder heldigvis et moderne CMS system og det gør det nemmere at lave SEO optimering.

Vælger man en søgeordsanalyse, kigger vi mere på de potentielle søgeord/søgesætninger, der kunne være interessante for jer,hvilke kompetencer og hvilken målgruppe I har, og hvordan vi bedst rammer jeres marked. Alt dette giver en søgeordsanalyse jer nogle svar på.

Søgeordsplanlægning er det vigtigste når man opstarter søgemaskineoptimering.

Efter en endt analyse af hjemmeside og SEO vil vi kontakte jer og gennemgå analysen.

Bestil straks din SEO analyse eller søgeordsanalyse, så ringer vi dig op efterfølgende.

Før du bestiller en gratis søgeordsanalyse så skal du forstå at det kun er til de mennesker som er seriøse nok til også at bruge tid på at snakke omkring analysen efterfølgende i 30 minutter med Kvalitets SEO. Det er vores ejer Kim Thrane, som vil kontakte dig og han kræver, at du er seriøs.

Vi vil rigtig gerne lave en god SEO analyse til dig, hvis du er villig til også at tage en snak. Dette er ikke en salgssnak, men et strategi møde. Det er vigtigt for os, at du efterfølgende har tid til at snakke SEO strategi med os, for at du kan få det optimale ud af en gratis søgeordsanalyse.

Ofte stillede spørgsmål omkring SEO analyse

SEO analyse er en undersøgelse af en hjemmesides kvalitet og relevans for søgemaskiner.

SEO analyse er vigtig, fordi det hjælper med at forbedre hjemmesidens synlighed og ranking på søgemaskiner.

En SEO analyse udføres ved at undersøge hjemmesidens indhold, linkprofil, teknisk optimering og søgeordsbrug.

Faktorer, der har indflydelse på en hjemmesides SEO, omfatter indholdskvalitet, linkprofil, teknisk optimering og søgeordsbrug.

Du kan forbedre din hjemmesides SEO ved at fokusere på indholdskvalitet, linkopbygning, teknisk optimering og søgeordsbrug.

On-page SEO drejer sig om optimering af en hjemmesides indhold og tekniske elementer for at forbedre dets synlighed og ranking på søgemaskiner.

Off-page SEO drejer sig om faktorer uden for hjemmesiden, såsom linkopbygning og online nærvær, der påvirker hjemmesidens synlighed og ranking på søgemaskiner.

En god linkprofil består af højkvalitets links fra pålidelige og relevante kilder.