Gratis SEO analyse af din hjemmeside

Kvalitets-SEO.dk tilbyder en helt gratis SEO analyse af din hjemmeside.
Så du kan se om du har brug for SEO optimering

FÅ EN GRATIS 360° SEO ANALYSE

Der er forskellige former for SEO analyse, som du kan vælge imellem:

– Teknisk analyse af hjemmeside ( gratis SEO analyse )
Søgeordsanalyse ( søgeord )

Hvis du vælger en teknisk analyse, kigger vi på teknikken på din hjemmeside.
Det kunne være din loadspeed, også kaldet load hastighed. Det er vigtigt for Google og din hjemmesides brugere, at hjemmesiden åbner hurtigt op. Ellers mister man allerede der kunder til sine konkurrenter, og man mister også placeringer på Google og kan blive straffet på sin Google Ads.

Under teknisk analyse finder vi broken links også kaldt døde links. Altså links som er døde, typisk fordi siden man linker til ikke længere eksistere. Det kan være svært at holde styr på alle links og alle sider og derfor kommer der nemt døde links, hvis man har en aktiv hjemmeside eller webshop. Det kaldes intern linkbuilding når man laver interne links på ens hjemmeside.

Under teknik finder vi også manglende sidetitler, manglende meta beskrivelser, duplikeret indhold, manglende sitemap og meget mere. Får man styr på sin teknik på hjemmesiden eller webshop, så får man også mere synlighed på søgemaskinerne, derfor er det så vigtigt med en analyse af hjemmeside. 

Dette kalder vi også en gratis SEO analyse hos Kvalitets-SEO.dk

Det er jo en analyse af hjemmeside man laver.  Hjemmesiden danner grundlag for og det kan betale sig, at lave SEO på hjemmesiden.  Nu bruger de fleste Danske virksomheder heldigvis et moderne CMS system og det gør det nemmere at lave SEO optimering.

Vælger man en søgeordsanalyse, kigger vi mere på de potentielle søgeord/søgesætninger, der kunne være interessante for jer,

hvilke kompetencer og hvilken målgruppe I har, og hvordan vi bedst rammer jeres marked. Alt dette giver en søgeordsanalyse jer nogle svar på.

Søgeordsplanlægning er det vigtigste når man opstarter søgemaskineoptimering.

Efter en endt analyse af hjemmeside og SEO vil vi kontakte jer og gennemgå analysen.

Bestil straks din gratis analyse eller søgeordsanalyse, så ringer vi dig op efterfølgende.

Klik på gratis rapport øverst på hjemmesiden

Shopping Basket

Kvalitets SEO

Gratis Rapport

GRATIS RAPPORT.

Få din gratis rapport, udfyld venligst formen.

KONTAKT KVALITETS SEO.

Skal vi samarbejde og lave resultater?