Skal man købe hjemmeside og SEO i en samlet pakke?

Er det en god idé at købe sin hjemmeside og sin SEO på en gang? Det er i korte træk, det vi skal snakke lidt om i dag.
Er det nødvendigt at købe det på en gang og er der særlige fordele ved at gøre det samlet?
Kort sagt er svaret på det spørgsmål “ja”.

På en gang

Hvis du køber SEO og hjemmeside på samme tid, kan de to projekter laves sideløbende, og fordi du kan lave søgeordsanalysen med det samme, er det muligt at fokusere på de udvalgte søgeord i opbygningen af hjemmesiden.
På den måde kan du få arbejdet de korrekte søgeord ind på forsiden, så der er en større sandsynlighed for, at du kommer hurtigt frem på side 1 på Google.
Ligeledes kan du få tænkt ind, hvilke søgeord der skal med i menupunkterne, og så er det også en stor fordel, når man taler intern linkbuilding.

Når vi taler intern linkbuilding

Forsiden er altid vigtigere end undersiderne, og jo lavere vi når ned i menupunkter og undermenupunkter jo mindre profilerede bliver søgeordene i Googles øjne. Derfor er det smart at placere sine vigtigste søgeord på og omkring forsiden.
Ligeledes er det vigtigt at huske på, at hvis du har en stor menu på forsiden, så forsvinder en del af det man kalder linkjuice, hvilket betyder, at det bliver sværere at få en god placering på Google.
Kort sagt hænger det sammen med at man med et link skubber en lille smule af den værdi forsiden har, videre til en underside, og med en stor menu, kan man ende med at skubbe ret meget værdi fra forsiden og videre til undersiderne.
Derfor er det en rigtig god idé at købe hjemmeside og SEO samtidig, fordi du kan få en god ranking fra starten.

Hvad hvis jeg allerede har en hjemmeside?

Heldigvis er det ikke noget problem, hvis du allerede har en færdigbygget hjemmeside, og gerne vil have foretaget søgemaskineoptimering.
Især hvis du har et fleksibelt hjemmesidesystem eller et fleksibelt system på din webshop, er det nemt at få lavet SEO arbejde efterfølgende og få optimeret din hjemmeside. Det kan dog betyde, at du skal have lavet den interne linkbuilding om, især hvis du har en stor menu på forsiden.

Shopping Basket

KONTAKT KVALITETS SEO.

Skal vi samarbejde og lave resultater?

Kvalitets SEO

Gratis Rapport

GRATIS RAPPORT.

Få din gratis rapport, udfyld venligst formen.