Skip to content

Køb af hjemmeside og SEO på én gang, er det en god ide?

Hvis du køber SEO, og hjemmeside, på samme tid, kan de to projekter laves sideløbende, og fordi du kan lave søgeordsanalysen, og den rigtige SEO strategi med det samme, er det muligt at fokusere på de udvalgte søgeord i opbygningen af hjemmesiden.

På den måde kan du få arbejdet de korrekte søgeord ind på forsiden, så der er en større sandsynlighed for, at du kommer hurtigt frem på side 1 på Google.

Ligeledes kan du få tænkt ind, hvilke søgeord der skal med i menupunkterne, og så er det også en stor fordel, når man taler intern linkbuilding.

Bliv ringet op

Bliv Ringet Op køb hjemmeside
Jeg er interesseret i:

Hvad hvis jeg allerede har en hjemmeside?

Heldigvis er det ikke noget problem, hvis du allerede har en færdigbygget hjemmeside, og gerne vil have foretaget søgemaskineoptimering.

Især hvis du har et fleksibelt hjemmesidesystem, eller et fleksibelt system på din webshop, er det nemt at få lavet SEO arbejde efterfølgende og få optimeret din hjemmeside.

Det kan dog betyde, at du skal have lavet den interne linkbuilding om, især hvis du har en stor menu på forsiden.

Hvad er et Branding site?

Det er super spændende at arbejde med et branding site. Et branding site kommer på tale, når man ønsker at brande en speciel del af sin forretning.

Det kunne f.eks. være en advokat, der vil fokusere mere på at specialisere sig og derfor får lavet en branding hjemmeside omkring eksempelvis “arveret”

Her hos Kvalitets-SEO.dk har vi en løsning på et SEO branding site, hvor vi laver en flot hjemmeside og optimerer den til Google SEO.

Hvem bør købe en branding hjemmeside?

Vi tilbyder branding hjemmeside til lokale og landsdækkende virksomheder. Vi laver alt det sædvanlige gode SEO arbejde, hvor man starter med en søgeordsanalyse, SEO tekster, opsætning og derefter laver man god linkbuilding.

Når vi taler linkbuilding er det både internt på hjemmeside, samt at linke fra andre sider og ind til din hjemmeside. Det er arbejde der skal udføres hver måned af en SEO ekspert.

Ofte stillede spørgsmål om at købe SEO og hjemmeside sammen

Fordi de er tæt beslægtet og samarbejder for at opnå et bedre resultat for din online tilstedeværelse.

En hjemmeside med optimal SEO-teknikker, såsom søgeordsanalyse, meta-beskrivelser, overskrifter og evt. indhold

Det giver dig mulighed for at få mest muligt ud af din online tilstedeværelse, da SEO og hjemmeside arbejder sammen for at opnå bedre placeringer i søgeresultaterne og øget trafik til din hjemmeside.

Det afhænger af mange faktorer, såsom konkurrence, søgeord og indhold, men det kan tage op til 3-6 måneder at se synlige resultater.