SEO Konsulent -  SEO Rådgivning

Mit navn er Kim Thrane og jeg har arbejdet med Google siden 2003 og jeg betegner mig selv som en SEO konsulent der giver god SEO rådgivning.

Det er mig som ejer Kvalitets SEO, som er en del af Marketing Manager (grundlagt år 2010) og jeg elsker SEO og elsker at skaffe relevant trafik til mine kunders hjemmesider og webshop. Glade og tilfredse kunder er bare det bedste jeg ved.

Vi har inddelt vores grund SEO i 9 steps, og du kan læse lidt om dem her men også se en video for hver step. Disse videoer er lave med godt humør uden nogle korrektion overhovedet.

Når vi går i gang som SEO konsulent er vi dybt seriøse med at yde den bedste SEO rådgivning overhovedet.

Hvad er SEO video
Afspil video

Step 1. Her tjekker man jeres hjemmeside/shop for teknisk fejl. Der må ikke være nogle stopklodser i teknikken, når man laver SEO.

SEO analyse
Afspil video

Step 2. Går ud på at lave den rigtige søgeordsanalyse. Det vigtigt man ikke gætter sig til søgeord. Man skal analysere sig til de rigtige søgeord.

Søgeordsanalyse
Afspil video

Step 3. SEO Strategi. Når søgeord er valgt er det nu man skal vælge, hvor man vil placere sine søgeord på sit site. En meget vigtig beslutning der skal træffes nu. Er du selv i stand til at gøre det eller har du brug for en SEO konsulent?

SEO Strategi
Afspil video

Step 4. Når strategien er lagt, så ved man også hvilken SEO tekster der mangler og nu skal man så i gang med at skrive omkring sine kompetencer ud fra de valgte søgeord. Med den rette SEO rådgivning får du nu lagt grundlaget for god onsite SEO.

SEO tekster
Afspil video

Step 5. En SEO konsulent vil altid sørger for at der er styr på Google værktøjer og her taler vi Google analytics og Google Search Console. Se videoer, hvis du er i tvivl om hvad det kan gøre for dig.

Google Analytics, og Google Search Console
Afspil video

Step 6.  Nu har vi fået lagt SEO teksterne ind og nu skal vi binde dem sammen med interne links. Det er en meget svær øvelse og lave den perfekte interne link building og her kan den rette SEO rådgivning ændre fiasko til succes. Man kalder det at flytte link juice rundt på ens hjemmeside/shop.

Intern linkbuilding
Afspil video

Step 7.  Når alt onsite SEO er på plads og din SEO konsulent har godkendt dette så skal der bygges eksterne links. Det skal være naturligt, relevant og af høj kvalitet.

Linkbuilding ekstern
Afspil video

Step 8. Rapportering. Når man arbejder med SEO skal man løbende lave rapporter og se hvad der virker og hvad der ikke virker. Er der for eksempel rimelige lette søgeord der efter 6 måneder, stadig ikke ligger i top 100, skal man finde ud af hvad der er galt. Man finder ikke ud af det hvis man ikke laver rapporter. Din SEO konsulent vil banke dig oven i hovedet så.

SEO Rapport
Afspil video

Step 9.  Opfølgning og forny dig. Du skal løbende finde nye søgeord og løbende vurdere om du skal fjerne nogle af de gamle pga. For hård konkurrence eller for lave søgninger. Du skal også løbende lave eksterne links og flytte intern link juice. Med den rette SEO rådgivning får du topplaceringer

SEO fornyelse
Afspil video

Med venlig hilsen

SEO Konsulent – Kim Thrane

Shopping Basket

Kvalitets SEO

Gratis Rapport

GRATIS RAPPORT.

Få din gratis rapport, udfyld venligst formen.

KONTAKT KVALITETS SEO.

Skal vi samarbejde og lave resultater?