Spring til indhold

Bestil online og spar Kr. 500 pr. måned

Bestil Nu Tlf. 36 95 31 41

Hvad er vigtigt når man laver SEO optimering ?

SEO optimering er, og har været, den bedste og billigste marketing de seneste 15 år. Det som SEO optimering drejer sig om er, at blive synlig på det organiske område på Google på de rigtige søgeord. Da kun 5% af folk der søger går på side 2 på Google er det derfor vigtigt, at man tilsidst ender på side 1, samt sørger for at ens sidetitler og metabeskrivelser er så attraktive, at så mange som muligt klikker via Google og ind på jeres hjemmeside/webshop.

80% af dem der søger klikker på de organiske Google resultater, og 20% klikker på Google Ads, derfor siger man ofte, at organisk SEO optimering er 3-5 gange mere værd end Google ads.

Ring mig op

Bliv Ringet Op omkring SEO
Jeg er interesseret i:

Onpage SEO er bare et skridt på vejen til gode Google placeringer

Der er mange steps der skal laves når man snakker søgemaskineoptimering på Google, men bare for at nævne et enkelt af dem, vil vi her fortælle mere om onpage SEO:

Onsite, onpage, kært barn har mange navne.  Men det er naturligvis SEO på egen hjemmeside, eller webshop vi snakker om her. Onsite SEO går ud på, at optimere sin side så Google nemt kan læse hvad siden handler op.

Man fodrer derfor Google med gode informationer, man fortæller i sidetitlen hvad siden handler om, man laver relevante overskrifter ( h1, h2, h3 mm ) og man skriver også en relevant brødtekst omkring det man vil findes på.

Udover at Google bliver glad så kan de besøgende på siden også læse om Jeres kompetencer og ser hvad I kan tilbyde og Google vil belønne dig hvis du følger Googles retningslinjer. Google har værktøjer som Google Analytics (statistik program) og Google Search Console. Den sidste bruger man, blandt andet, til at invitere Google forbi, hvis man har lavet en ny spændende artikler / landingsside.

Kontakt os hvis du vil vide hvordan vi som eksperter kan hjælpe dig med SEO optimering og deriblandt onpage SEO.kontakt os

SEO tekster:

Der bliver stadig produceret det man kalder SEO tekster, men det er langt bedre, at få skrevet gode tekster der bliver godt integreret i nuværende hjemmeside fremfor, at prøve at manipulere Google ti,l at tro at man er den mest relevante side for det søgte søgeord/sætning.

Vi laver tekster tii, at supplere nuværende hjemmeside tekster eller områder der mangler at blive belyst.  Derefter implementerer vi dem på jeres hjemmeside. Såfremt I køber en SEO branding site hos os, så udarbejder vi den sideløbende med, at vi laver SEO.

Vi sætter selvfølgelig SEO teksterne godt op efter Googles retningslinjer, og derefter laver vi ekstern linkbuilding og rapportering hver måned, så vi kan fremvise resultaterne af vores SEO optimering.

Når man opsætter SEO tekster er det vigtigt man får sat de tekniske ting op, SEO titler og meta beskrivelser, H1 og H2 er meget vigtige elementer når man laver SEO.

Teknisk SEO optimering:

Google ønsker ikke langsomme hjemmesider i toppen af Google og derfor bliver man straffet, hvis man har en meget langsom hjemmeside. Det kan være tunge billeder, en langsom server eller andet der spænder ben for teknikken.

Køb derfor ikke for billigt når du køber en hjemmeside. Dette gælder mange ting i livet, pris og kvalitet hører som regel sammen. Dette gælder selvfølgelig også en SEO pris.

Vi kører også en teknisk SEO analyse, så vi kan fange de fejl der allerede er på Jeres hjemmeside/shop. Ingen er fejlfrie og der er altid store eller små fejl der skal rettes. Når man laver en teknisk rapport er der typisk altid døde links, manglende meta beskrivelser eller duplikeret indhold.

En af de absolut vigtigste ting ved teknisk SEO optimering er den hastighed din side loades med, ikke mindst på mobile enheder. Det er ekstremt vigtigt at din side lever op til Googles “Core Web Vitals” krav. Det kan du læse mere om ved at følge linket.

Dette er ting der bør rettes for at opnå de bedst mulige resultater på søgemaskinerne. Er der mange døde links på ens hjemmeside tillader søgemaskinerne dig f. eks ikke at få topplaceringer.

Vi har SEO løsninger der passer til alle virksomheder

Vi laver SEO løsninger til alle virksomheder, både dem der vil findes på lokale søgeord, og  til dem der skal findes på landsdækkende søgeord, og der kan man vælge imellem forskellige prisleje og antal SEO timer. Jo flere SEO timer du køber jo bedre resultater får du også.

Der er mulighed for i vores løsning at lave en binding og få en bedre pris eller kører en løsning fra måned til måned. Så alt i alt har vi meget fleksible SEO løsninger.

Du kan altid skrive eller ringe, så vi kan få en uforpligtende snak om dine behov og vi kan sende dig et tilbud, hvis du ønsker dette .

En af vores nye spændende løsning er linkbuilding pakker, dvs. Vi laver et fast antal link til jeres hjemmeside/webshop hver eneste måned. Typisk er domæne autoriteten imellem 30 og 99. Dvs. Rigtig høj kvalitet men til en meget konkurrence dygtig pris.

Her i starten af 2021 arbejder vi blandt andet for en virksomhed som har webshop i Norge, Finland, Sverige og i Danmark. Vi lavere udelukkende linkbuilding og den Norske webshop fik 20.000 flere besøgende fra det organiske område i 2020 end i 2019 pga. en god linkbuilding løsning fra Kvalitets-seo.dk

Alle 4 lande webshop har store stigninger fra det organiske område (SEO)

Kunden har netop på baggrund af de flotte resultater forlænget aftalen endnu engang.

Kunden var i øvrigt væk fra os i en periode ( år. 2018 ), men nu er hun tilbage igen hvor hun hører hjemme. Der var SEO kvaliteten er i højsædet og hvor vi bruger knofedt for, at skaffe resultater.

En SEO løsning hos os er ikke bare en faktura og en rapport, men god personlig opfølgning med en masse godt SEO arbejde.

Er SEO optimering og søgemaskineoptimering det samme?

Du kender en søgemaskine på navne som eksempelvis Google, Yahoo, Bing m.m. Søgemaskinerne har deres egne “robotter”,
som tager ud og læser tekst på hjemmesider rundt om i den digitale verden.

Som virksomhed har man en hjemmeside, som man laver søgemaskineoptimering på, således at ydelser og kompetencer får mere synlighed i Google.

Man kalder det søge optimering eller søgemaskine optimering, men det rigtige ord er faktisk søgemaskineoptimering. Typisk bruger man den engelske forkortelse SEO.

Google er bare den største og har over 90 % markedsandel for alle danske søgninger. Det betyder, at
hvis man skal lave søge optimering til en søgemaskine, så skal man fokusere på Google først og fremmest.

Hvis man bare ikke magter det store arbejde selv, så skriv eller ring til os for at høre, hvordan vi kan hjælpe jer med at komme til tops i søgemaskinerne.

SEO på din webshop er et “must” hvis du vil overleve.

At lave SEO på en webshop er altid spændende. At få de rigtige kunder ind på sin shop og få flere ordre via organisk SEO er klart den bedste og billigste marketing man kan få.

Vi arbejder på mange forskellige typer webshop , det kan være WooCommerce, Dandomain, Prestashop, shopify, Magento og mange mange flere .

Man kan lave SEO på stort set all webshop undtagen hvis du har en gammel webshop der ikke er blevet opdateret i mange år, så kan det skabe problemer med load hastigheder og andre tekniske problemer.

Når man laver SEO på en webshop så kræver det et godt overblik, for der er sikkert mange undersider og produkter og typisk også mange gode søgeord man vil findes på. Ligesom når man laver SEO på en hjemmeside så starter men også ud med en søgeordsanalyse når man skal lave SEO på Webshop.

Når søgeord er valgt laver man så den vigtige strategi, hvor man ønsker at placere sine søgeord. Nogle søgeord giver selv sig hvis det er et produkt andre gerne skal søgeord ind på en kategori siden eller en underside. Her er det en god ide at tjekke ud, hvad Jeres konkurrenter har gjort og også kigge på hvor mange ord SEO tekster de har lavet i forhold til hvor meget tekst I har på jeres egen side.

Det er svært at slå nogle konkurrenter på Google med 500 ords tekster hvis konkurrenter f.eks. har 6000 ord om gule gummistøvler. Google elsker tekst og vægter sider på godt indhold og derfor skal du også være minimum på højde med dine konkurrenter når vi snakker om gode tekster på din Webshop.

Der er mange ting der skal tages højde for ikke mindst jeres kunders rejse igennem jeres webshop, så de ender i jeres varekurv. Jo flere relevante vi kan få ind på Jeres webshop jo flere kunder kan du få.

Jeg får tit tilbud fra udenlandske SEO bureauer, kan jeg bruge dem?

Når du søger SEO i Danmark, bør du vælge et team med mange års erfaring og flair for arbejdet med SEO tekster og linkbuilding. Dansk SEO er ikke nogen let opgave, selvom Danmark er et lille land, er der stor konkurrence på internettet.

Konkurrencen er hård, og hver eneste dag fyldes nettet med mere indhold på dansk – og flere danske hjemmesider ser dagens lys. Din Danske SEO leverandør skal derfor have fingeren på pulsen og være klar med kreative tiltag, der leder trafikken ind på din hjemmeside, frem for konkurrentens.

SEO i Danmark bør foretages af dansktalende folk, da den sproglige kvalitet ellers ikke lever op til Googles høje krav. Når man er en Dansk SEO Konsulent, så kan man lave tricks som ingen andre, men vi laver naturligvis kun lovlig og god SEO optimering.

Det behøver ikke at betyde skyhøje priser – du kan sagtens finde en SEO specialist, der tilpasser opgaven til dit budget.

Lidt om os :

Vi ønsker at leve for og af tilfredse kunder, og derfor har vi høje krav til vores ydelsers kvalitet og leverer altid produkter til konkurrencedygtige priser. Da mange af vores medarbejdere er Danskere bosat udenfor Danmark, har vi kunne halvere vores udgifter, så får du Vores løsninger til uhørt lave SEO priser, men i rigtig god kvalitet.

Vi glæder os til at høre fra jer, så vi kan få en dialog om, hvordan vi får lavet SEO optimering til jeres forretning.

Hvor købe SEO hos os?

Hos Kvalitets SEO har vi fokus på sund fornuft og tilfredse kunder. Det er i vores optik sund fornuft at have tilfredse kunder, for når kunderne er tilfredse, er vi det også.

Vi prioriterer løbende kontakt til vores kunder, så vi er up to date med eksisterende og fremtidige behov og ønsker – det er nemlig alfa omega for at kunne lave en god løsning, der passer til den enkelte virksomhed.

Dette er én af grundene til, at vi hos Marketing Manager har valgt at have både en sælger og en projektleder tilknyttet den enkelte kunde. Det er ressourcekrævende, men vi tror på, at det betaler sig i sidste ende.

Ofte stillede spørgsmål omkring SEO optimering

SEO optimering er en proces, hvor du forbedrer din hjemmesides placering i søgeresultaterne på søgemaskiner som Google.

Ved at optimere din hjemmeside for søgemaskiner, kan du øge dens synlighed i søgeresultaterne. Dette kan føre til flere besøgende til din hjemmeside og øge din online tilstedeværelse.

Søgeord er nøgleord, som dine målgrupper vil søge efter i forbindelse med dit produkt eller service. De er vigtige for SEO, fordi de hjælper søgemaskinerne med at forstå, hvad din hjemmeside omhandler, og dermed hvilken relevant placering den bør have i søgeresultaterne.

On-page SEO drejer sig om optimering af indholdet på din hjemmeside, herunder tekst, billeder og metadata. Off-page SEO omhandler link-bygning og online relationer, der kan påvirke din hjemmesides autoritet og placering i søgeresultaterne.

Du kan forbedre læseoplevelsen for dine besøgende ved at sørge for godt skrevet og relevant indhold, bruge overskuelige og attraktive layouts, og optimere indholdet til en hurtig loading hastighed.