SEO optimering

Hos Kvalitets-SEO.dk bestræber vi os naturligvis altid på at lave god SEO optimering.
Det starter med en god dialog med kunden omkring  behov og forventninger, og derefter udarbejder vi en søgeordsanalyse,
som er grundlaget for SEO optimering.

Teknisk SEO optimering: 

Google ønsker ikke langsomme hjemmesider i toppen af Google og derfor bliver man straffet, hvis man har en meget langsom hjemmeside. Det kan være tunge billeder, en langsom server eller andet der spænder ben for teknikken.

Køb derfor ikke for billigt når du køber en hjemmeside. Dette gælder mange ting i livet, pris og kvalitet hører som regel sammen.

Vi kører også en teknisk SEO analyse, så vi kan fange de fejl der allerede er på Jeres hjemmeside/shop. Ingen er fejlfrie og der er altid store eller små fejl der skal rettes. Når man laver en teknisk rapport er der typisk altid døde links, manglende meta beskrivelser eller duplikeret indhold. 

Dette er ting der bør rettes for at opnå de bedst mulige resultater på søgemaskinerne. Er der mange døde links på ens hjemmeside tillader søgemaskinerne dig f. eks ikke at få topplaceringer. 

SEO tekster: 

Der bliver stadig produceret det man kalder SEO tekster, men det er langt bedre, at få skrevet gode tekster der bliver godt integreret i nuværende hjemmeside fremfor, at prøve at manipulere Google ti,l at tro at man er den mest relevante side for det søgte søgeord/sætning.

Vi laver tekster tii, at supplere nuværende hjemmeside tekster eller områder der mangler at blive belyst.  Derefter implementerer vi dem på jeres hjemmeside. Såfremt I køber en SEO branding site hos os, så udarbejder vi den sideløbende med, at vi laver SEO.

Vi sætter selvfølgelig SEO teksterne godt op efter Googles retningslinjer, og derefter laver vi ekstern linkbuilding og rapportering hver måned, så vi kan fremvise resultaterne af vores SEO optimering.

Når man opsætter SEO tekster er det vigtigt man får sat de tekniske ting op, SEO titler og meta beskrivelser, H1 og H2 er meget vigtige elementer når man laver SEO. 

SEO Optimering og linkbuilding:

Linkbuilding er ikke venstre hånds arbejde tværtimod. Hvor det kan være svært, at finde gode steder at få eksterne links fra, så kan det være en meget teknisk og beregnede analyse der skal til for, at lave en master plan for sin interne linkbuilding.

Man flytter sin værdi rundt på hjemmesiden via interne links også kaldet linkjuice. Vel og mærke med den ide at forsiden har den stærkeste værdi og jo længere du kommer ned i de forskellige led i menu strukturen, jo lavere værdi har din side.

Når man bygger eksterne links måler man først på den værdi fra det websted man ønsker at få link fra. En værdi skal helst være 30/30 ud af 100/100. Så kan det betaler sig at få linket. Det er bedre med 10 rigtig gode links fremfor 100 dårlige links. Kvalitet fremfor kvantitet når man vi snakker ekstern Dansk linkbuilding.

Lidt om os : 

Vi ønsker at leve for og af tilfredse kunder, og derfor har vi høje krav til vores ydelsers kvalitet og leverer altid produkter til konkurrencedygtige priser. Da vi bor i Filippinerne og har halveret Vores udgifter, så får du Vores løsninger til uhørt lave SEO priser, men i rigtig god kvalitet. 

Vi glæder os til at høre fra jer, så vi kan få en dialog om, hvordan vi får lavet SEO optimering til jeres forretning.

Lidt sjov og spas:

Nogle søger også på CEO optimering når de vil finde SEO. En CEO er en direktør for en virksomhed, men hvis man er blevet ringet op ang. SEO optimering kan det være svært, at vide om det er CEO eller SEO der bliver sagt i telefonen.

Det vigtige er ikke hvordan man udtaler eller staver til SEO optimering, men at vi er klar på, at hjælpe Jeres virksomhed til tops på Google.

Stiller du dig selv dette spørgsmål: Hvad er SEO ? så kan du læse mere om det ved at trykke på linket.

Shopping Basket

KVALITETS SEO. Lokal

Ingen unødvendige oprettelser.

Kvalitets SEO

Gratis Rapport

GRATIS RAPPORT.

Få din gratis rapport, udfyld venligst formen.

KONTAKT KVALITETS SEO.

Skal vi samarbejde og lave resultater?