Har du lagt en SEO strategi?

Hvis du vil have dit website til at få en bedre ranking på Google, så er det en god idé at få lagt en ordentlig SEO strategi.
Således at din SEO optimering giver den ønskede effekt.

Det er vigtigt at få lagt en ordentlig SEO strategi fra starten, fordi en SEO strategi er langsigtet, er det nemlig meget arbejde, der går i vasken, hvis du går forkert i første omgang
Her får du et par gode råd til, hvordan du får lagt en god SEO strategi i første omgang, og til sidst får du et godt tip til, hvordan du kan få et hurtigt boost til din sides rank på Google.

Det er vigtigt med en god SEO strategi

Som sagt er det vigtigt, at få lagt en god SEO strategi fra starten, fordi det er et langsigtet projekt, og selvom du måske allerede har lagt en SEO strategi, kan der være rigtig god mening i at læse med.
Rigtig mange der starter med at lægge en SEO strategi, vil fokusere på de lette søgeord, hvor der ikke er så mange der konkurrere om pladserne, og det giver også glimrende mening at have de lette søgeord med, men der er også brug for, at der bliver inkluderet nogen søgeord, der har lidt mere volumen i dit SEO arbejde.

Vores SEO strategi

I vores SEO strategi har vi inkluderet flere hjemmesider, der består af vores hovedside; www.marketing-manager.dk og to brandingsites, der henholdsvis hedder; www.professionel-hjemmeside.dk og www.kvalitets-seo.dk.
På marketing-manager.dk har vi fokuseret på 10 søgerord, der alle handler om marketing, og vi er allerede blevet rykket op til side 2 på Google på søgeordet marketing. Derudover regner vi med at være på side 1 på marketing indenfor de næste 3-6 måneder.
På professionel-hjemmeside.dk har vi fokuseret på søgeord 30-40 forskellige søgeord, som hjemmeside, website og web bureau.
På kvalitets-SEO.dk har vi fokuseret på hele 100 søgeord, der alle handler om søgeordsoptimering som kvalitets SEO, SEO og sætningen “hvad er SEO”, og vi ligger allerede nummer 1 på Google på “kvalitets SEO”.

Få dig en god SEO strategi

Det er vigtigt at have en god SEO strategi, og hvis du har flere hjemmesider, giver det dig mulighed for at dele dine søgeord op, så din SEO strategi på samme måde bliver delt op, og det er en spændende SEO strategi, som man kan få rigtig meget ud af.

Det gode link til SEO

Vi startede med at love dig et godt link til SEO, og vi holder, hvad vi lover. Hvis du går ind på hotfrog.dk eller hotfrog.com, så kan du oprette din hjemmeside, og indenfor en uge har søgemaskinen fundet det backlink, som hotfog har oprettet til din hjemmeside, og det gør din sides ranking bedre.

Shopping Basket

Kvalitets SEO

Gratis Rapport

GRATIS RAPPORT.

Få din gratis rapport, udfyld venligst formen.

KONTAKT KVALITETS SEO.

Skal vi samarbejde og lave resultater?